WAAROM WAKKER WORDEN? (3)

De urgentie van het wakker worden openbaart zich momenteel middels de aanslag op Charlie Hebdo in Parijs. Vrijwel meteen is er via de Media sprake van een terroristische aanslag door moslim extremisten die in Syrië zouden hebben gevochten en iedereen gaat hier in  mee.

Nu wil ik hier niet ingaan op de Illuminati die een Nieuwe Wereldorde willen creëren, wat binnen deze droomfabricatie van een realiteit absoluut zo is en waar deze aanslag overduidelijk een onderdeel van is, want dit is daar de blog niet voor, maar wanneer je wakker bent, werkelijk wakker bent, dan doorzie je deze farce van “moslims versus het westen” meteen en word je niet meegesleurd in de bullshit verhalen van de Media.

Is dat geen absolute winst? Zou het niet geweldig zijn als je werkelijk autonoom voor jezelf kunt nadenken over dit soort vreselijke zaken zonder (in veel gevallen onbewust) gemanipuleerd te worden door de Media, de regering of je omgeving. Zou het niet geweldig zijn als je geheel voor jezelf kunt beslissen wat waar is en wat niet en elke leugen binnen een seconde zou kunnen doorzien.

Dát krijg je allemaal gratis en voor niets wanneer je wakker wordt. Is dat dan niet een goede reden om wakker te worden?

[wordt misschien nog vervolgt]

Advertenties

Over Frits

Frits is geboren op 19 september 1965 en sindsdien woonachtig in Amsterdam, Nederland. Middels Spirituele Autolyse en Een Cursus In Wonderen doet hij zijn best om zichzelf, de wereld en het leven te doorgronden. Kort gezegd is zijn "taak" op aarde om de waarheid te vinden, een "taak" die gedoemd is te mislukken.
Dit bericht werd geplaatst in Wakker worden. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s