IK WOU…

Ik wou dat er nog iets bestond waar ik enthousiast van kan worden. Iets waarop ik oprecht kan reageren, met oprechte emoties in plaats van acteerwerk vanuit een herinnering aan vroeger toen ik nog wel… ladiedadieda.

Er is niet iets dat ik bijzonderder vind dan iets anders, het één is hetzelfde als het ander. Een gruwelijke dood is hetzelfde als een nieuwe geboorte, een bloeiende bloem verschilt niet van een verkankert hart.

Ik weet dat het gewaardeerd wordt als ik ergens enthousiast over ben of ergens om treur. Ik weet die emoties nog te acteren, maar in werkelijkheid is er niets waarvoor ik nog enige opwinding of wat voor emotie dan ook voel.

Ik doe alsof, ik acteer. Alles wat gebeurt kan net zo goed niet gebeuren of erger zijn… mij maakt het niets uit. Ik acteer en moet er van uitgaan dat ieder ander gelooft dat het echt is wat ik doe of zeg, want anders heeft het acteren ook geen zin meer.

Over Frits

Frits is geboren op 19 september 1965 en sindsdien woonachtig in Amsterdam, Nederland. Middels Spirituele Autolyse en Een Cursus In Wonderen doet hij zijn best om zichzelf, de wereld en het leven te doorgronden. Kort gezegd is zijn "taak" op aarde om de waarheid te vinden, een "taak" die gedoemd is te mislukken.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

2 reacties op IK WOU…

  1. Rita selle zegt:

    T klinkt toch een beetje ontmoedigd

    Like

  2. Frits zegt:

    Hangt er vanaf wat je wil of zoekt?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s