DIGITALE SATSANG?

Ik loop al sinds het einde van het vorige jaar met het gevoel dat er iets moet of staat te gebeuren. Spontaan ben ik mijn www.snips.nl website gaan afstoffen en net zo spontaan is er een nieuwe pagina aan toegevoegd:

SATSANG?

Op de pagina zelf omschrijf ik het als volgt:

Nee, geen Satsang. Gewoon een pagina waarop ik af en toe wat zal zeggen en jij kunt reageren op wat ik heb geschreven of waar jij gewoon zo maar uit het niets een vraag aan mij kunt stellen.

Wat niet kan is reageren op iemand die al gereageerd heeft. Dit is geen discussie platform, het is een vraag en antwoord platform. Jij vraagt en ik antwoord.

Maar niet alleen maar een vraag en antwoord platform, het is ook een actie en reactie platform waar jij reageert op wat ik schrijf en ik reageer op wat jij schrijft.

Nogmaals:het is niet de bedoeling dat je reageert op wat een andere bezoeker schrijft, tenzij die reactie een vraag oproept die je mij kunt stellen. Kortom: richt je alleen tot mij en ik richt me alleen tot jou.

Ik weet niet wat ik hier mee wil, ik weet niet eens of ik hier iets mee wil. Maar de pagina is er, de mogelijkheid om mee te doen is er, en als het op niets uitloopt dan is dat, net als een groot succes, helemaal perfect en geweldig.

Een digitale satsang… ik geloof dat ik de eerste ben die zoiets aanbiedt. (en zo niet, dan vind ik het leuk om in die waan te zijn)

Anyway, hier nogmaals de link:

SATSANG?

Advertenties

Over Frits

Frits is geboren op 19 september 1965 en sindsdien woonachtig in Amsterdam, Nederland. Middels Spirituele Autolyse en Een Cursus In Wonderen doet hij zijn best om zichzelf, de wereld en het leven te doorgronden. Kort gezegd is zijn "taak" op aarde om de waarheid te vinden, een "taak" die gedoemd is te mislukken.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s