PERSOONLIJKE NOOT #9

En nog steeds is er residu van wat ik ooit dacht te zijn waarnaar schijnbaar gekeken moet worden en dat schijnbaar gecatalogiseerd moet worden zodat het verwijderd kan worden.

Een schijnbaar normaal werkje als het organiseren van oude foto’s is niets anders dan het netjes herplaatsen van oude herinneringen, er nog eens naar kijken en letterlijk voelen dat ze niets met mij van doen hebben.

Ik plaats voor de laatste keer de foto’s waar ze thuishoren, een aantal relevante foto’s zal ik op mijn Snips website gaan plaatsen, en daarna is dat gedeelte afgesloten en kan ik weer verder.

De herinneringen negeren werkt niet, net doen alsof het niet zo was werkt niet, maar ze de kans geven om van belang te zijn werkt wel… omdat hier ingezien wordt, letterlijk cellulair ingevoeld wordt, dat ze van geen belang meer zijn en wat er nog het meeste toe doet, is dat ze niet vervangen hoeven te worden door nieuwe herinneringen.

Niets is van belang, zelfs dit moment niet…

Advertenties

Over Frits

Frits is geboren op 19 september 1965 en sindsdien woonachtig in Amsterdam, Nederland. Middels Spirituele Autolyse en Een Cursus In Wonderen doet hij zijn best om zichzelf, de wereld en het leven te doorgronden. Kort gezegd is zijn "taak" op aarde om de waarheid te vinden, een "taak" die gedoemd is te mislukken.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s