Over www.Autolyse.nl

De website www.autolyse.nl is voor iedereen die werkelijk oprecht de intentie heeft om te ontwaken uit de droomstaat. De website doet een poging hen daarbij te ondersteunen.

Er is geen werkwijze, er is geen methode die voor iedereen werkt, er is geen ‘pad’ of ‘weg’ en er is niets te bereiken. Op www.autolyse.nl presenteer ik een aantal ‘oefeningen’ waarmee jijzelf aan de slag kunt gaan en waarmee jij zo snel mogelijk je overtollig geestelijke en spirituele gewicht kunt wegsnijden.

Jij moet het zelf doen, niemand kan je helpen en er is geen kant en klare methode voor jou. Wat je wilt is alle onzin die je in de loop der jaren hebt verzameld, alle overtollige en incorrecte informatie die je in de loop der jaren is geleerd, te verwijderen uit je systeem.

Dit is een pijnlijk proces, omdat jij je hebt geïdentificeerd met al die onzin en al die incorrecte informatie. Dat is niet jouw fout, iedereen doet dat; het is wat gebeurt in de gestoorde wereld die we hebben gecreëerd. Wat je wilt doen is jezelf geestelijk en spiritueel vermoorden, waarna je met een blanco bladzijde kunt beginnen aan je volwassen leven; vrij van indoctrinatie en die niet bestaande onwaarheid.

De werkwijze die ik aanbied, is heel simpel en heel direct:

  1. Vaststellen wat jij werkelijk bent, door te onderzoeken wat je niet bent;
  2. Vaststellen wat waar is, door alles waarin je gelooft, alles wat je denkt zeker te weten, alles wat je aanneemt omdat dit altijd zo is geweest en alles wat je veronderstelt, werkelijk te bewijzen als waarheid of te verwijderen als ‘onwaarheid’;
  3. Deze nieuwe inzichten integreren in je leven op aarde.

Kort gezegd: je gaat eerst jezelf onderzoeken, daarna het beeld dat je hebt ontwikkeld van de externe wereld en als laatste ga je dit alles solideren en integreren. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is de wens en de noodzaak om zeker te weten en de oprechtheid om overal voor open te staan, ook als het iets is waarin je vroeger niet geloofde of iets dat je beeld van de realiteit tegenspreekt.

Het is uiteindelijk de bedoeling om alles wat je tijdens je leven hebt geleerd te ontleren en alles wat je denkt te weten te betwijfelen. Het is niet de bedoeling om ‘spirituele verlichting’ te bereiken of een ‘gelukkiger leven’ te creëren. Als je hiernaar op zoek bent, dan betwijfel ik of www.autolyse.nl wel de juiste website voor je is.

Ik wil je de mogelijkheid bieden om uiteindelijk spirituele en menselijke volwassenheid te bereiken, zodat je zelf kunt beslissen over je leven en niet meer afhankelijk bent- of gestuurd wordt door een externe wereld en de manipulatie van het ego. Ik wil je de kans bieden op absolute vrijheid, de enige vrijheid die echt en blijvend is.

Ik beloof niet dat dit gaat werken, omdat het afhangt van jouw inzet en jouw wens. Als jij wilt dat het werkt, dan vind jij een manier waardoor het gaat werken. Zoals ik al zei: jij moet het zelf doen, niemand kan je werkelijk helpen.

www.autolyse.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s