WERKELIJKE COMMUNICATIE

Werkelijke communicatie is alleen mogelijk zonder lichaam en zonder woorden. Daar vanuit gaande wordt duidelijk dat alles wat ik zeg of schrijf niet de waarheid is, omdat het lichaam en de woorden van de ego-denkgeest zijn.

Het lichaam en de woorden kunnen wel gebruikt worden door de juiste-denkgeest om te wijzen naar de waarheid, zoals de oude Zenmeester naar de maan wees en zei: “Het wijzen is niet de maan! Let niet op de vinger die wijst, maar kijk naar de maan.” (of zoiets, ik was er niet bij toen hij het zei.)

Zo wijs ik naar de waarheid, omdat ik weet wat onwaar is. Dus wat ik zeg en schrijf is, gezien vanuit de ego-denkgeest, niet waar, maar geïnterpreteerd door de juiste-denkgeest (het absolute/dat wat is/ik-bewustzijn/god) komt het dicht in de buurt (zei hij arrogant).

Advertenties

Over Frits

Frits is geboren op 19 september 1965 en sindsdien woonachtig in Amsterdam, Nederland. Middels Spirituele Autolyse en Een Cursus In Wonderen doet hij zijn best om zichzelf, de wereld en het leven te doorgronden. Kort gezegd is zijn "taak" op aarde om de waarheid te vinden, een "taak" die gedoemd is te mislukken.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s